MediaTeam

Adresa:

Str. Crangului, nr. 22, Craiova Dolj

Telefon:

0767575522, 0746753769

Email:

traian@media-team.ro

HOME DELIVERY

RAPID.UTIL.RENTABIL
.
Intro
Trafic, loc de parcare, aglomeratie, stres, timp pierdut merita efortul si banii tai? Desi supermarketurile de astazi se lauda cu o gama larga de produse reduse ca pret, cu o flexibilitate uimitoare fata de clienti, lucrurile difera putin fata de realitate.
Realitatea este simpla si dureroasa. Dupa ce alergi prin orasul aglomerat, ajungi in parcarea supermarketului. Aici in mod normal gasesti un loc de parcare cat mai departe de intrare. Iei un cos si te indrepti catre supermarket. Ajuns inauntru esti asaltat de armate de impartitori de brosuri, de superoferte copiate prost din Vest si de multimea avida de cumparatori needucati. Treci si peste asta oftand si gandindu-te ca esti roman, rezisti la orice. Buuun! ai intrat in supermarketul propriu-zis.
Aici incepe calvarul. Esti bombardat de OFERTE, SUPER OFERTE, MEGAOFERTE! Te misti extrem de greu printre ceilalti participanti la shopping. Romani vajnici ce isi fac provizii extenuante de margarina, sucuri naturale la oferta, fulare si salamuri italienesti. Politetea lipseste cu desavarsire! Treci si peste asta. Iti incepi in graba shoppingul, deoarece vrei sa il termini repede si sa ajungi acasa.    
La casa, coada este lunga. Domnisoara de la casa se misca greu, auzi din cand in cand cate un "security!". Dupa cele 20 de minute petrecute in cel mai placut mod posibil stand in picioare si holbandu-te in jur ajungi in sfarsit la casa. Platesti grabit si pleci.
Traversezi cei 100 de metri de parcare, ajungi la masina deschizi portbagajul, il umpli si pleci. Din nou trafic, aglomeratie stres, nervi, claxoane, gropi, borduri.
Ajungi acasa dupa vreo doua ore. Te uiti in portofel si vezi ca din cei 200 RON alocati cumparaturilor ai cheltuit 300, plus benzina, esti nervos si stresat, si te intrebi de ce ?
SUPEROFERTA! Te uiti si in sacosele dichisite de plastic si realizezi ca ai ajuns acasa cu produse care nu te interesau dar le-ai cumparat.
Invata sa economisesti orice. Timp, bani, stres!
De aceea acum exista MEDIA TEAM Home Delivery in Craiova!

Cel mai simplu mod de a face cumparaturile. In primul rand cumperi exact ce iti lipseste, fara sa te expui SUPEROFERTELOR si sa cheltuiesti mai mult decat ai planificat.

Scapi de trafic! Scapi de stres! Scapi de aglomeratie!
Imagineaza-ti un lucru: tu, acasa in fotoliu. Cineva suna la usa. Te duci si deschizi. Voila! Cumparaturile au ajuns la tine acasa, fara sa infrunti traficul, aglomeratia, superofertele, fara sa te stresezi, fara sa depui efort fizic sau mental, fara sa cheltuiesti mai mult decat ti-ai propus.

Incearca acest serviciu! Este intr-adevar necesar.


Serviciu

Tarif

Home Delivery Fast

Rapid, in maxim o ora de la plasarea comenzii, vei primi produsele cerute (produse de maxima necesitate, produse tip fast-food, bauturi racoritoare, etc)

19 RON

Home Delivery Weekly

Serviciu de livrare la domiciliu in timpul saptamanii (Luni - Vineri). Vizeaza in special cumparaturile saptamanale sau zilnice. 

29 RON

Home Delivery Week-end

Serviciu de livrare a cumparaturilor ample, saptamanale sau lunare, aprovizionari pentru petreceri, etc (Sambata si Duminica)   

39 RON

Delivery Bars & Pubs

Serviciu complementar, destinat restaurantelor, barurilor si puburilor. Completarea stocurilor saptamanale sau la cereri pentru petreceri.

49 RON

Cean Pick-up

Serviciu alternativ ce consta in ridicarea articolelor de imbracaminte de la curatatorie.

- este necesara predarea bonului de curatatorie de catre client

15 RON

              Construction Delivery

Serviciu complementar destinat celor care efectueaza lucrari de amenajari interioare si au nevoie de o completare a materialelor de constructii in cantitati mici.

59 RON